Tratamente naturiste CaliVita
Prima paginaAfectiuniCatalog produseTerapiiRemedii naturisteAfacerePromotiiPrincipii naturaleStil de viata
Cosul de cumparaturi

Produse adaugate:

 Momentan, cosul dvs. este gol.

Comanda telefonic: 0736.737271

Recomanda pagina curenta

  Biorezonanta - scurta istorie

De mii de ani, in medicina chineza se stie ca energia influenteaza in mod direct activitatea diverselor organe si ca aceasta activitate este supusa unor vibratii ritmice. Nu cu mult timp in urma, existenta meridianelor energetice si a blocajelor de energie pe meridiane a fost dovedita si prin studii de catre medicina cuantica si nu numai.

Cercetarile stiintifice in domeniul biorezonantei au fost incepute in 1923 de catre savantul rus Alexander Gurwitsch si continuate mai tarziu, in 1936, de astronomul si biologul american Gustav Stromberg, care a aratat ca dezvoltarea si functionarea fiintelor vii este legata de existenta unor asa numite "unde nemateriale".

In 1975 fizicianul german dr. F. A. Popp reuseste sa dovedeasca emisia de biofotoni de catre celulele vii. Tot el a demonstrat ca ADN este o mare magazie de biofotoni. Biochimistul Lehninger, laureat al premiului Nobel, sustine, de asemenea, ca organismul isi directioneaza reactiile chimice prin vibratii electromagnetice (biofotoni) si ca nici o reactie chimica nu poate avea loc daca un electron nu este activat de un foton cu o anumita lungime de unda si o anumita incarcatura energetica.

Cercetari mai recente facute de dr. F. A.Popp si W. Ludwig arata ca inclusiv efectul produselor homeopate este determinat de vibratiile substantelor in cauza.

SCIO - investigare medicala prin biorezonanta

Investigarea starii de sanatate prin biorezonanta

Simptomele precum starea de oboseala accentuata, insomniile , nervozitatea, si lipsa vitalitatii sunt fenomene ce apar din ce in ce mai des atat in randul adultilor sau uneori chiar mai devreme.

Este posibil ca o buna parte dintre noi sa considere aceste manifestari un fenomen "normal" cauzat de factori de stress si poluare. Totusi, de multe ori in spatele acestor stari se ascund disfunctii ale organelor care neglijate, cu timpul, pot duce la afectiuni serioase.

Din fericire, exista noi tehnici de investigare medicala, bazate pe biorezonanta, ce folosesc principiile stiintifice amintite mai sus pentru o diagnosticare medicala completa, neinvaziva, alaturi de o evaluare a compatibilitatii produselor naturale ce se pot recomanda.

Aparatele de investigatie SCIO si Introspect, ultimele inventii in materie de evaluare a sanatatii prin metoda biorezonantei, se bazeaza pe o metoda neinvaziva, ce nu radiaza, nu preia probe de sange, nu utilizeaza ingerarea de substante sau dispozitive clasice de investigare.

Tehnica se bazeaza practic pe prelevarea de informatii sub forma de impulsuri electomagnetice de la nivelul pielii, prin intermediul unor electrozi, intr-un mod asemanator tehnicilor electroencefalografice si electrocardiografice.

Deoarece metoda este noninvaziva, aceasta se adreseaza tuturor grupelor de varsta, inclusiv copiilor cu varste sub un an. La varste mici consultatie de biorezonanta poate reprezenta o metoda excelenta de verificare a terenului alergic si a sistemului imunitar, fiind cunoscut faptul ca afectiuile de tip urticarian sau reactii alergice respiratorii si infectiile de cai aeriene superioare sunt frecvent intalnite. De asemenea, investigarea este utila in evidentierea unor predispozitii cromozomiale (mostenite de la parinti), indiciu foarte important pentru diagnostic si tratament de la varste cat mai mici. Totodata, tehnica de evaluare bazata pe biorezonanta reprezinta un real ajutor in depistraea precoce a unor disfunctii precum si a factorilor cauzali.

In urma diagnosticarii se ofera informatii referitoare la disfunctiile fiecarui organ in parte, in ordinea gradului de deviere de la normal.

Fiecare complex computerizat de evaluare medicala (operat de un medic) inregistreaza si analizeaza peste 9000 de substante si principii active din organism si poate oferi date complexe despre:

Pentru mai multe informatii sau pentru o programare la o consultatie folosind aparatele de biorezonanta, puteti sa ne contactati la nr de telefon :

Orasul Cluj-Napoca si imprejurimi: 0736.737271


Cautam medici colaboratori in zona Cluj-Napoca.

- oxigenare
- hidratare
- profilul nutritional
- prezenta alergiilor si identificare tipului de alergie
- prezenta virusilor
- prezenta fungilor (candida, asperagillus, criptococcus)
- prezenta parazitilor ( giardia, ascarizi, oxiuri)
- starea generala de sanatate a organismului
- starea de stress fizic si psihic
- starea sistemului imunitar si deficientele cromozomiale
- prezenta sau absenta parazitilor intestinali, virusurilor sau bacteriilor
- starea aparatului osteo-articular si a sistemului nervos
- alergii la diferite substante
- predispozitia spre anumite afectiuni;
- afectiuni cardio-vasculare
- afectiuni dermatologice
- dezechilibre hormonale
- tulburari metabolice
- dezechilibre neurologice
- disfuctii digestive
- afectiuni reumatice si inflamatorii

Urmarea investigatiei este de cele mai multe ori o cunostere complexa si detaliata a starii de sanatate, medicul putand fi mult mai eficient in recomandarea unui tratament adecvat. In mod normal, in urma investigatiei se poate recomanda o cura cu produse naturiste de calitate (Calivita), la alegerea acestora contribuind si aparatul de diagnostic SCIO, ce poate realiza si o determinare a compatibilitatii produselor in functie de starea de sanatate si de nivelul energetic al fiecarui pacient in parte.Drepturi de autor © Terapii-naturiste.ro 2008 - 2015