Tratamente naturiste, terapii complementare, produse CaliVita
Prima paginaAfectiuniCatalog produseTerapiiRemedii naturisteAfacerePromotiiPrincipii naturaleStil de viata
Cosul de cumparaturi

Produse adaugate:

 Momentan, cosul dvs. este gol.

Comanda telefonic: 0736.737271

Recomanda pagina curenta

  Calitatile unice ale produselor naturale CaliVita; despre companie

CaliVita International este o companie multinationala cu traditie (cu sediul in SUA), cu zeci de filiale pe mai multe continente, ce promoveaza prin produsele sale de ultima generatie - destinate mentinerii si redobandirii sanatatii - un nou stil de viata de calitate.

Sediul central Calivita SUA

In contextul provocarilor asupra sanatatii precum poluarea, stresul, sedentarismul, calitatea alimentelor si a apei,  cresterea performantelor psiho-fizice, a rezistentei, vitalitatii si adaptabilitatii la mediu, terapiile anti-imbatranire, inlaturarea efectelor secundare ale tratamentelor medicamentoase in paralel cu inlocuirea lor partiala sau totala cu remedii naturale sunt deziderate ale celor mai recente cercetari bio-medicale si de dezvoltare personala, acestea constituind in prezent optiunea cu adevarat viabila si promitatoare catre o viata de calitate.

In conditiile in care produsele medicamentoase de sinteza nu sunt remedii naturale, si reprezinta o interventie artificiala si de moment care nu are aproape nici o legatura cu adevarata stare de sanatate si echilibru a organismului. Preparatele naturale in schimb stimuleaza mecanismele proprii de regenerare de care fiecare fiinta dispune - in mod firesc - inca de la nastere. Ele contin diverse principii active naturale, menite sa compenseze si sa amplifice treptat actiunile specifice organismului, de eliminare prin mijloace proprii a suferintei si bolii.

In acest cadru, CaliVita International produce si comercializeaza o gama completa de produse naturale de o calitate validata deja de traditie, majoritatea unice in lume, in compozitia carora intra substante minerale, oligo-elemente, antioxidanti,  enzime, amino-acizi, vitamine, extracte din fructe, plante medicinale, peste si alge. Toate aceste elemente, combinate si dozate optim, sunt transformate - prin prelucrare la rece si in vid - in capsule, tablete si sucuri concentrate. Consumate corespunzator, ele actioneaza benefic in organism pe mai multe directii simultan, administrarea consecventa a lor avand ca finalitate reglarea proceselor biochimice la toate nivelele. Sunt  de asemenea oferite dispozitive electronice de restabilire a echilibtului energetic al organismului: Bioharmonex - aparat pt tratament bioenergetic la puratator si dispozitivul Communiguard - protector impotriva radiatiilor provenite de la dispozitivele mobile, sistemele de calcul, etc. Calivita Int. mai ofera si Aquarion - dispozitiv complex de filtrare, ionizare si conditionare a apei, un aparat cu totul inovator in acest domeniu.

Cercetarile si studiile care au stat la baza conceperii acestor produse s-au concentrat atat pe informatiile stiintifice de ultima ora din domeniul regenerarii organismului la nivel celular, cat si pe explorarea rezultatelor - deseori spectaculoase - obtinute in tratarea diferitelor afectiuni de catre medicina populara traditionala, ale carei solutii si remedii abunda in practicile terapeutice vechi de sute sau chiar mii de ani apartinand diferitelor culturi si civilizatii. Tinandu-se cont de toate aceste aspecte s-a urmarit obtinerea unor efecte benefice veritabile asupra corpului, mintii si spiritului.

  Cateva detalii despre provenienta produselor:

  Un motiv realist ce sustine alegerea pt tratament a produselor CaliVita: raportul calitate-cantitate-pret

Pretul platit de consumator pe un flacon de preparat natural CaliVita este (cel putin in anumite cazuri) de cateva ori mai mic decat in cazul produselor similare din farmacii (acolo unde exista preparate similare), luand in calcul in acest sens costul per flacon, cantitatea de produs continuta si concentratiile acestuia.

Un exemplu practic in acest sens poate fi produsul "Protect 4 Life" de la CaliVita - preparat naturist pe baza de extract de Ginkgo Biloba - ce contine 90 de tablete avand fiecare o cantitate de 50 mg de Ginkgo Biloba (si aditional Beta Caroten, Vitamina C, Vitamina E, Seleniu). Tot flaconul costa aprox 30 RON , ceea ce inseamna ca o tableta de 50 mg Ginkgo Biloba de la CaliVita costa aproximativ 3000 lei (0,33 RON).

Luand acum ca termen de comparatie unul dintre produsele similare din farmacii, observam ca, de regula, acesta contine 30 de tablete a cate 30 mg de Ginkgo Biloba la pretul de aproximativ 26 RON. Pretul per tableta la un astfel de produs ajunge asadar in jur de 8000 lei (0,8 RON), aproape triplu fata de cel de la CaliVita, in conditiile in care cantitatea de substanta activa (in acest caz extractul de Ginkgo) este la jumatate.

Un alt punct delicat al multora dintre producatorii si produsele naturiste de pe piata romaneasca il reprezinta - pe de o parte - materiile prime folosite, pe de alta parte tehnologiile de recoltare, combinare si prelucrare. Produsele CaliVita detin in acest sens un aviz cu caracter international - FDA (Food and Drug Administration din SUA) - organism american de avizare, cunoscut ca fiind foarte strict, numarul companiilor avizate de acesta fiind limitat.

  Toate produsele CaliVita au urmatoarele calitati :

Produsele naturale CaliVita

  Toate produsele CaliVita sunt intrate legal in tara si au avizul:

  Produsele naturiste Calivita se adreseaza:Acest site este detinut, administrat si mentinut de David Lila PFA - RC: F16/34/24.01.2007, partener CaliVita® International.
Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site.

Drepturi de autor © Terapii-naturiste.ro 2008 - 2015