Tratamente naturiste, terapii complementare, produse CaliVita
Prima paginaAfectiuniCatalog produseTerapiiRemedii naturisteAfacerePromotiiPrincipii naturaleStil de viata
Inscrie-te pt. noutati / promotii :
Adresa ta de e-mail:

Adauga Sterge
Cosul de cumparaturi

Produse adaugate:

 Momentan, cosul dvs. este gol.

Comanda telefonic: 0736.737271

  Cum se poate realiza o comanda

Comanda de produse naturiste se realizeaza online prin navigarea in paginile ce contin prezentarea produselor, alegerea unei cantitati si apasarea butonului "Adauga in cos", ca in imaginea de mai jos.
De asemenea, produsele se pot comanda direct din "Catalogul de produse".
Nu este necesara
crearea unui cont de client / retinerea de parole / nume utilizator.Fig. 1: Comanda din pagina produsului:Fig.2: Comanda direct din Catalogul de produse:

>>> Se va ajunge in pagina de vizualizare (verificare) / editare a comenzii, pagina in care se poate:

Fig.3: Pagina de Vizualizare / editare comanda:1) - edita cantitatea, prin introducerea unui nr de bucati in casuta corespunzatoare cantitatii, dupa care se apasa butonul "Actualizeaza" - pentru actualizarea pretului total.
2) - continua cumparaturile / naviga in site, prin click pe linkul "Continuati cumparaturile" sau pe orice alt link de interes (produsele selectate pt comanda sunt retinute, oriunde ati naviga in site).
3) - finaliza comanda si introducerea datelor personale in vederea expedierii acesteia. Aceasta se face prin apasarea butonului "Finalizeaza comanda".


>>> Prin apasarea butonului "Finalizeaza comanda" se ajunge la pasul final al modalitatii de comanda. Se introduc datele personale, se alege modalitatea de livrare, si se apasa butonul "Trimite comanda". Veti primi pe adresa de e-mail furnizata o confirmare de primire (informatii despre expediere) a comenzii dvs. In cazul in care nu aveti o adresa de e-mail (sau nu ati introdus-o corect), veti fi contactat telefonic.


Fig.4: Pagina expediere comanda:

Dupa alegerea unui produs (unor produse), puteti naviga in continuare oriunde in site, editarea, vizualizarea sau finalizarea comenzii putandu-se face usor, in fiecare pagina, prin intermediul "cosului de cumparaturi", cu butoanele "Editeaza", si "Finalizeaza" (comanda).
Oriunde ati naviga in site, cosul de cumparaturi disponibil pe fiecare pagina, retine si afisaza produsele comandate, pretul acestora, numarul de bucati si costul total al comenzii.

Fig.5: "Cosul de cumparaturi" cu butoanele de editare si finalizare a comenzii, accesibil in fiecare pagina:
Alternativ, puteti comanda produsele folosind adresa de e-mail: , sau direct la numarul de telefon : 0736.73.72.71Acest site este detinut, administrat si mentinut de David Lila PFA - RC: F16/34/24.01.2007, partener CaliVita® International.
Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site.Drepturi de autor © Terapii-naturiste.ro 2008 - 2015