Tratamente naturiste, terapii complementare, produse CaliVita
Prima paginaAfectiuniCatalog produseTerapiiRemedii naturisteAfacerePromotiiPrincipii naturaleStil de viata
Cosul de cumparaturi

Produse adaugate:

 Momentan, cosul dvs. este gol.

Comanda telefonic: 0736.737271

Recomanda pagina curenta

  Consiliere psihologica online

Sectiunea de consiliere psihologica online se adreseaza acelora dintre dvs ce considera ca au nevoie de cel putin o discutie cu un psiholog - terapeut, oricare ar fi motivul care sta in spatele acestui demers. Am implementat aceasta sectiune cu gandul la acele persoane care prefera abordarea impersonala a unui terapeut profesionist, abordare facilitata de lumea virtuala, la persoanele care locuiesc in zone cu acces restrans la o astfel de facilitate - localitati mici sau zone (tari) unde nu se vorbeste limba romana, si nu in ultimul rand la persoanele pentru care a se deplasa sau calatori ar putea fi un impediment major.

Inovativa ca prezenta online in randul media-ei electronice ce promoveaza terapiile complementare si vindecarea naturista, aceasta sectiune vine sa completeze firesc abordarile terapeutice de pe acest site, oferind inca o posibilitate de a ne bucura de sanatate - de aceasta data a mintii - intr-un corp sanatos.

Adriana Persu, psiholog - psihoterapie online

Adriana Persu este psiholog atestat de Colegiul Psihologilor din Romania, licentiat al Facultatii de Psihologie si Stiintele Educatiei, specializarea psihologie, Universitatea Babes-Bolyay din Cluj-Napoca (promotia 1997) si  psihoterapeut cu specializare in analiza existentiala si logoterapie; a urmat multiple cursuri de formare si specializare, dintre care putem aminti: formare in psihodrama, terapie cognitiv-comportamentala, hipnoza ericksoniana si formare in psihoterapie integrativa.

In prezent este psiholog clinician specialist.

Cu o experienta in domeniul psihologiei clinice, al psihoterapiei si consilierii psihologice de peste 10 ani, dna psiholog este persoana care va raspunde online la interpelarile dvs.

Cand avem nevoie de consiliere psihologica?

De multe ori, apelarea la un specialist se face in ultima instanta, dupa incercari proprii de solutionare a problemelor personale. Apelarea la un terapeut / psiholog nu presupune totusi neaparat existenta unei "probleme".

Putem apela la astfel de servicii si in cazul in care avem nevoie poate doar de o parere neutra, o confirmare sau pur si simplu consideram serviciul unui psiholog o posibila parte din "optimizarea" noastra psihica.


Totusi, o parte din situatiile pentru care se poate apela la un psiholog ar putea fi:

- Nehotarare, confuzie, ambivalenta;
- Stari (prelungite) de tensiune, deceptie, esecuri de diverse naturi;
- Manifestari somatice ( somatizari) precum: ameteala, palpitatii, tulburari endocrine , de nutritie, etc;
- Felurite evenimente traumatizante, stres postraumatic;
- Stari de teama, izolare, dificultati de adaptare;
- Tentative de sinucidere, depresie, anxietate, fobii, atacuri de panica, dependente;
- Agresivitate, autoagresare;
- etc.

Constientizarea

nevoii de ajutor, a posibilei legaturi intre felul în care ne simtim si evenimentele din viata noastra, pot fi de asemenea pasul hotarator catre apelarea la un terapeut profesionist. Avand o atitudine neutra prin natura profesiei sale, terapeutul  ne poate ajuta sa constientizam si sa descriem prin ceea ce trecem, sa aflam care sunt cauzele suferintei noastre, sa luam o decizie atunci cand ne este greu, sa constientizam lucrurile pe care pana atunci nu le-am perceput, sa gasim o iesire din situatiile aparent fara speranta...

Fara a se substitui terapiei clasice sau relatiei terapeut - client, facilitatea de consiliere oferita de terapii-naturiste.ro (materializata cu un singur raspuns online, direct pe site, sau cu o suita de discutii sau recomandare de terapie clasica doar acolo unde este cazul), poate fi o solutie facila si eficienta, la indemana, de descoperire a noi orizonturi in rezolvarea situatiilor prin care trecem, de a face pasi catre un nou inceput...


Mai multe detalii despre acordarea consilierii ( raspuns, confidentialitate, costuri, etc)
Formular solicitare consiliere psihologica
Arhiva de consiliere psihologica
Drepturi de autor © Terapii-naturiste.ro 2008 - 2015