Tratamente naturiste, terapii complementare, produse CaliVita
Prima paginaAfectiuniCatalog produseTerapiiRemedii naturisteAfacerePromotiiPrincipii naturaleStil de viata
Consultatii medicina naturista
Cosul de cumparaturi

Produse adaugate:

 Momentan, cosul dvs. este gol.

Comanda telefonic: 0736.737271

  Consultatii medicale online

Sectiunea de consultatii medicale online se adreseaza acelora dintre dvs. care doresc o recomandare personalizata de tratament cu produse naturiste din partea unui medic specialist. Aceasta facilitate va ofera avantajul unui tratament cu produse naturale (fara medicamente) bazat pe particularitatile problemelor dvs. de sanatate sau pe ceea ce urmariti in cazul unei abordari profilactice, beneficiind si de avantajul recomandarilor aditionale referitoare la stilul de viata, recomandari bazate pe experienta extinsa si multiplele specializari ale  medicului nostru consultant.

Dna. doctor Predoias Rodica este medic specialist in medicina de familie, avand o experienta in domeniu de peste 20 de ani. Printre specializarile dansei se numara si homeopatia si acupunctura. Cu experienta si in reflexoterapie, diagnosticare prin biorezonanta magnetica, si cu o activitate de peste 10 ani in recomandarea de produse naturiste, d-na doctor este persoana care va raspunde solicitarilor dvs. online.
 
Consultatiile se vor acorda in scris, online, pe baza unui chestionar atent structurat in care aveti posibilitatea intr-un mod asemanator unei consultatii clasice - fata in fata, de a raspunde la  intrebari de specialitate dar si de a descrie problemele cu care va confruntati.  Raspunsul la consultatii va fi  postat direct pe site, cu protejarea identitatii pacientului (folosirea unui pseudonim ales de acesta) in sectiunea Arhiva consultatii online. In acest fel, consultatiile postate se vor constitui intr-un director gratuit de referinta pentru cei interesati si, in acelasi timp, un model de consultatie acordata pentru cei care doresc sa apeleze la acest serviciu.

Bazata pe calitatile curative deja dovedite ale produselor naturiste si pe experienta medicala extinsa a d-nei doctor, facilitatea de consultatii de pe acest site finalizata cu o recomandare de produse naturiste cu reale sanse curative si de reechilibrare, este o modalitate facila de a beneficia de un consult medical profesional , cu o investitie minima de resurse.

Mai multe detalii despre acordarea consultatiei (costuri, raspuns, etc)
Solicita o consultatie
Arhiva de consultatii medicale

Drepturi de autor © Terapii-naturiste.ro 2008 - 2015