Tratamente naturiste, terapii complementare, produse CaliVita
Prima paginaAfectiuniCatalog produseTerapiiRemedii naturisteAfacerePromotiiPrincipii naturaleStil de viata
Cosul de cumparaturi

Produse adaugate:

 Momentan, cosul dvs. este gol.

Comanda telefonic: 0736.737271

  Despre livrare

Comanda se va expedia de catre Deparatamentul de Expeditii Postale CaliVita Romania din Timisoara. Livrarea se realizeaza contraramburs, fie prin Posta Romana, fie prin curierat rapid (pentru zona de vest si centrala a tarii se livreaza prin GLS Romania, iar pentru restul tarii, cu Cargus). Detalii despre taxele de expediere gasiti aici. In zilele lucratoare coletul va pleca spre dvs. in aprox. 24 de ore de la receptionarea solicitarii facute pe site-ul nostru (timp necesar depozitului sa preia datele, sa ambaleze produsele si sa expedieze coletul prin Posta Romana).

La 2-3 zile de la plecarea coletului din Timisoara - in cazul expedierii prin Posta Romana, veti primi in cutia postala un aviz ce va informeaza despre sosirea pachetului la oficiul postal de care apartineti. Din acel moment aveti la dispozitie maxim 10 zile pentru a va prezenta la oficiul postal (cu buletinul de identitate si, eventual, cu avizul), solicitand ridicarea pachetului. Este indicat sa aveti in vedere faptul ca dupa 10 zile de neprezentare, Posta Romana returneaza coletul catre expeditor.

Expedierea prin curierat rapid presupune faptul ca pachetul continand comanda dvs. va ajunge la destinatie a doua zi dupa expediere. In cazul trimiterii prin curierat rapid, veti fi contactat(a) telefonic de un reprezentant al firmei de curierat.

Mentiune importanta: Au existat numeroase cazuri in care, desi coletul sosise la oficiul postal, avizul de instiintare de la Posta Romana nu a ajuns in casuta postala a destinatarului. In cazul in care fluturasul de notificare nu va este adus in cutia postala in maxim 5 zile de la primirea confirmarii noastre, va rugam sa verificati personal la oficiul postal de care apartineti sosirea coletului.
Acest site este detinut, administrat si mentinut de David Lila PFA - RC: F16/34/24.01.2007, partener CaliVita® International.
Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site.Drepturi de autor © Terapii-naturiste.ro 2008 - 2015