Tratamente naturiste, terapii complementare, produse CaliVita
Prima paginaAfectiuniCatalog produseTerapiiRemedii naturisteAfacerePromotiiPrincipii naturaleStil de viata
Nutrienti naturali
Cosul de cumparaturi

Produse adaugate:

 Momentan, cosul dvs. este gol.

Comanda telefonic: 0736.737271

Recomanda pagina curenta

  Principii naturale

In aceasta sectiune sunt incluse informatii despre "principiile naturale" reprezentate de plante medicinale si de nutrienti precum mineralele, Catalog produse naturiste CalivitaLista simptome / boli si tratament aferent oligoelemente, vitamine, aminoacizi si proteine, enzime si nu numai. Prezentarea acestora presupune informatii generale despre aceste substantecare sustin sau influenteaza mecanismele fiziologice, cat si informatii practice legate de utilitatea acestora, oportunitatea folosirii lor, efecte obtinute, surse naturale in care pot fi gasite. O buna parte din aceste principii se regasesc in compozitia produselor naturiste prezentate pe acest site. In acest fel, aceasta sectiune ne poate oferi si avantajul unei mai bunei intelegeri a modului in care acestea actioneaza, putand contribui la o mai buna alegere, in cunostinta de cauza.

Minerale si oligoelemente
Vitamine - importanta, beneficii, carente
Plante medicinale; legume si fructe cu proprietati terapeutice
Enzime si flora intestinala
Aminoacizi si proteine
Acest site este detinut, administrat si mentinut de David Lila PFA - RC: F16/34/24.01.2007, partener CaliVita® International.
Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site.

Drepturi de autor © Terapii-naturiste.ro 2008 - 2015