Tratamente naturiste, terapii complementare, produse CaliVita
Prima paginaAfectiuniCatalog produseTerapiiRemedii naturisteAfacerePromotiiPrincipii naturaleStil de viata
Inscrie-te pt. noutati / promotii :
Adresa ta de e-mail:

Adauga Sterge

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Cosul de cumparaturi

Produse adaugate:

 Momentan, cosul dvs. este gol.

Comanda telefonic: 0736.737271

  Promotia lunii curente


La o comanda cu o valoare de minim 400 RON, clientul va achita doar valoarea produselor (fara taxe de expediere - acestea sunt suportate de companie).

Pentru o comanda de minim 600 RON, se ofera, pe langa scutirea clientului de taxele de expediere prin posta romana, si o consultatie medicala online gratuita / consiliere psihologica - la alegere.

La comandarea aparatului Aquarion, firma CaliVita va ofera cadou - 1 Noni Liquid ; - 1 ZenThonic ; - 1 Ocean 21; - 1 GoldMax Magnet; - 1 Aquarion Filter.

La o comanda continand 1 flacon de Acidophilus si 1 flacon de Liver Aid, CaliVita va ofera cadou 1 flacon de Energy & Memory.

La o comanda continand 1 flacon de Liquid Clorophyll si 1 cutie Detox Patch, CaliVita va ofera cadou o a 2-a cutie de Detox Patch.

La o comanda continand 2 flacoane de Liquid Clorophyll si 2 cutii Detox Patch, CaliVita va ofera cadou inca 4 cutii de Detox Patch.

Nota: consultatia medicala gratuita (consilierea psihologica) poate fi acordata oricand, la alegere, dupa realizarea si confirmarea comenzii de produse naturiste. Sectiunea de consultatii online poate fi accesata aici, iar cea de consiliere psihologica, aici.Acest site este detinut, administrat si mentinut de David Lila PFA - RC: F16/34/24.01.2007, partener CaliVita® International.
Distribuitorul independent mentionat mai inainte este singurul responsabil de continutul acestui site, iar reteaua CaliVita® International si entitatile sale operatoare nu au nici o responsabilitate cu privire la acest site.Drepturi de autor © Terapii-naturiste.ro 2008 - 2015