Tratamente naturiste, terapii complementare, produse CaliVita
Prima paginaAfectiuniCatalog produseTerapiiRemedii naturisteAfacerePromotiiPrincipii naturaleStil de viata
Cosul de cumparaturi

Produse adaugate:

 Momentan, cosul dvs. este gol.

Comanda telefonic: 0736.737271

Recomanda pagina curenta

  Sterilitatea feminina

Ce este si care sunt cauzele?

Sterilitatea este definita ca incapacitatea de a ramane insarcinata dupa un an de incercari. Printre cauzele posibile se numara problemele de ovulatie, dezechilibrul hormonal, endometrioza si anomaliile organelor genitale.

Cand trebuie sa mergeti la doctor?

Daca dupa un an de eforturi nu ati ramas insarcinata, trebuie sa mergeti la doctor impreuna cu sotul.

Indicatii pentru viata de zi cu zi

Mancati lucruri hranitoare, care mentin sanatatea peretelui uterin si il fac capabil sa gazduiasca ovulul fertilizat. Faceti exercitii fizice usoare, cum este plimbarea. Reduceti stresul fizic si psihic. El poate influenta procesul graviditatii. Profitati de perioadele propice. Folositi o trusa de testare pentru a stabili momentul ovulatiei si incepeti raporturile sexuale cu doua-trei zile inainte, continuand pana la 24 de ore dupa ovulatie.

Lista simptome / boli si tratament aferent

Puneti-va palma dreapta sub ombilic si frecati lent in sensul acelor de ceasornic, timp de un minut. Mariti treptat intensitatea apasarii. Puneti varfurile degetelor mari pe punctele aflate putin mai sus de talie, la doua degete de o parte si de alta a coloanei vertebrale si apasati usor timp de doua minute. Cu varfurile degetelor aratatoare, mijlocii, inelare si auriculare loviti usor, timp de un minut, pe linia mediana a zonei sacrale. Puneti-va palmele pe zona sacrala si frecati de jos in sus pana ce simtiti caldura.

Ce nu trebuie sa faceti

Nu va framantati prea mult. Sfatul este valabil si pentru femei, si pentru barbati. Anxietatea poate afecta secretia de sperma si functionarea trompelor uterine. Acesta este motivul pentru care in unele cupluri graviditatea apare ca o surpriza, dupa ce au renuntat sa incerce si au adoptat un copil. Nu trebuie sa aveti o activitate sexuala prea intensa, mai ales inainte de momentul propice pentru conceptie. Dupa raportul sexual, barbatul are nevoie de timp pentru a-si reface cantitatea de spermatozoizi. Nu consumati alcool, nu fumati si nu mancati prea multe alimente hiperstimulatoare, cum sunt boabele de piper, usturoiul si ghimbirul.

Remedii traditionale

Gauriti un ou si introduceti in el 1,7 g de sofran. Agitati-1 ca sa se amestece bine continutul si fierbeti-1 in aburi pana se intareste. Mancati un ou pe zi, timp de noua zile, dupa ce incepe menstruatia.

Comentarii (0)

Nume
E-mail ( nu se publica online )
Comentariu
Ca masura de securitate, va rugam sa tastati literele de mai jos exact asa cum apar.
»


Drepturi de autor © Terapii-naturiste.ro 2008 - 2015