Tratamente naturiste, terapii complementare, produse CaliVita
Prima paginaAfectiuniCatalog produseTerapiiRemedii naturisteAfacerePromotiiPrincipii naturaleStil de viata
Cosul de cumparaturi

Produse adaugate:

 Momentan, cosul dvs. este gol.

Comanda telefonic: 0736.737271

Recomanda pagina curenta

  Recomandare tratament natural pentru leucemie

In tabel este prezentata reteta recomandata de medicul nostru cu produsele naturiste necesare in tratarea acestei afectiuni:

Afectiuni / simptome Produse naturale recomandate Mod folosire Recomandari / comentarii
Leucemie Immunaid 1-1-1 -
Noni 1-2-1 -
Shark Aid 1-1-1 -
Coenzyme Q10 1-2-1 -

Legenda:

- 1-1-1 = 1 (tableta / capsula / lingura de sirop) dimineata, 1 dupa-amiaza, 1 seara (la " Mod folosire ").
- (...) = un produs intre paranteze este o alternativa la produsul ce il precede - se va alege doar unul.

Leucemia acuta limfoblastica este cancer al sangelui care se manifesta prin producerea necontrolata de catre maduva osoasa a unor globule albe, numite limfocite, care invadeaza sangele si organele. Consecinta este scaderea productiei celorlalte globule albe, a hematiilor si a trombocitelor. Cauza nu este cunoscuta, dar au fost descoperiti o serie de factori favorizanti: radiatiile, intoxicatia cu benzen si unele anomalii genetice. Ca frecventa, reprezinta 80% dintre leucemii la copil si 20% la adult. Este cel mai frecvent cancer la copil, care se declanseaza mai frecvent intre 3 si 4 ani. La adult, exista o predominanta masculina, iar gravitatea creste cu varsta. Principalele semne sunt reprezentate de: paloare, astenie, hemoragii si infectii, manifestari legate de disfuctia maduvei osoase, cresterea in dimensiuni a splinei, care devine palpabila sub coaste in partea stanga, marirea ganglionilor, dureri osoase, tulburari neurologice si afectarea testiculelor la barbat. Ca evolutie, este cancerul pentru care progresele terapeutice au fost cele mai spectaculoase, cu vindecare fara sechele la majoritatea copiilor. Rezultatele sunt mai putin bune la adulti. Principalele complicatii in faza initiala sunt: infectiile, hemoragiile si afectarea meningelui si a creierului. Ulterior, sunt posibile recaderi, de aceea este necesara supravegherea periodica. Ca preventie, faza initiala a tratamentului antreneaza ceea ce se numeste o aplazie medulara, adica distrugerea celulelor care produc globulele si plachetele in maduva. Aceasta stare necesita informarea pacientului si precautii speciale pentru protejarea lui impotriva infectiilor.

Leucemia mieloblastica este cancer al sangelui care se manifesta prin producerea necontrolata de catre maduva osoasa a anumitor globule albe, numite leucocite, care invadeaza sangele si diferite organe. Consecinta este scaderea productiei celorlalte globule albe, a globulelor rosii si a plachetelor sangvine. Cauza nu este cunoscuta, dar au fost descoperiti o serie de factori favorizanti: factori genetici, radiatii, intoxicatie cu benzen, transformarea in leucemie mielocitara cronica. Ca frecventa, este rara la copil, iar frecventa sa creste o data cu varsta (jumatate din cazuri sunt diagnosticate dupa 50 ani). Principalele semne sunt reprezentate de : paloare, astenie, infectii si hemoragii legate de disfunctia maduvei osoase, precum si de cresterea in dimensiuni a ficatului, a splinei si a ganglionilor, afectarea pielii, a gingiilor si uneori a oaselor. Ca evolutie, este o boala grava, dar noile tratamente puse la punct permit un bun raspuns initial. Totusi recidivele sunt relativ frecvente in anii care urmeaza. In stadiul de preventie, faza initiala a tratamentului antreneaza ceea ce se numeste aplazie medulara, adica distrugerea celulelor care produc globulele si plachetele sangvine in maduva. Aceasta stare necesita informarea pacientului si precautii speciale pentru protejarea acestuia impotriva infectiilor.
Leucemia cu celule "paroase" este un cancer al sangelui din grupul leucemiilor limfatice cronice, caracterizat prin producerea necontrolata de care maduva osoasa a unui anumit tip de globule albe, care prezinta la microscop un aspect "paros". Cauza este necunoscuta. Aceasta boala reprezinta circa 2% din leucemii. Ea afecteaza adultul in jurul varstei de 60 ani cu o predominanta masculina. Principalele semne sunt astenia si paloarea, insotite de cresterea in volum a splinei (splenomegalie), care devine palpabila sub coaste in partea stanga. Intr-un anumit numar de cazuri, boala este diagnosticata cu ocazia unei hemoragii. Principalele complicatii sunt hemoragiile si infectiile. Este o boala grava, dar care evolueaza lent. Introducerea unor tratamente noi a ameliorat considerabil durata si calitatea vietii bolnavilor.

Leucemia limfatica cronica este un cancer al sangelui care se traduce prin producerea necontrolata de catre maduva osoasa a unor globule albe numite limfocite, care invadeaza in secial sangele, ganglionii si splina. Cauza este necunoscuta, dar unele cazuri sunt familiale. Ca frecventa, barbatii sunt afectati mai putin frecvent decat femeile, iar varsta de debut se situeaza intre 60 si 70 ani. Boala nu se manifesta adesea prin nici un simptom si este descoperita intamplator pe o proba de sange. Semnele cele mai frecvente sunt: marirea ganglionilor (adenopatii) de la nivelul gatului, axilelor sau regiunii inghinale, precum si cresterea in volum a splinei (splenomegalie), care devine palpabila sub coaste in partea stanga. Este o boala grava, care antreneaza scaderea capacitatilor de aparare ale organismului, care devine mai sensibil la infectii, in special pulmonare, care pot fi mortale. Factorii de pronostic nefavorabil sunt scaderea numarului de plachete si de globule rosii, precum si prezenta unui numar mare de ganglioni palpabili. Riscul de aparitie a unui al doilea cancer (in special digestiv) este important.
Leucemia mielocitara cronica este un cancer al sangelui care se traduce prin producerea necontrolata de catre maduva osoasa de globule albe numite leucocite. Cauza este necunoscuta, dar radiatiile constituie in mod sigur un factor favorizant. Barbatii sunt afectati ceva mai frecvent dacat femeile, iar numarul de cazuri creste cu varsta. Boala nu se manifesta adesea prin nici un simptom evident si este descoperita intamplator pe o proba de sange. Semnele cele mai frecvente sunt: astenia, scaderea in greutate, alterarea starii generale si cresterea in dimensiuni a splinei, care devine palpabila sub coaste, in partea stanga. Este o boala grava, a carei evolutie se face in trei faze: o faza cronica, o faza de accelerare si o faza de transformare in leucemie acuta.

Comentarii (0)

Nume
E-mail ( nu se publica online )
Comentariu
Ca masura de securitate, va rugam sa tastati literele de mai jos exact asa cum apar.
»


Drepturi de autor © Terapii-naturiste.ro 2008 - 2015